vrijdag 14 augustus 2015

WAAR

Tijdens mijn dagje Arnhem heb ik geluncht bij WAAR. 


Het volgende stukje heb ik overgenomen van hun site.

WAAR

WAAR heeft een prachtige nieuwe winkel aan de Brouwersplein en is de eerste met het concept "WAAR Smaak Lokaal". WAAR is een duurzaam cadeauconcept dat verantwoorde en mooi vormgegeven producten verkoopt en nu kun je er ook van alles proeven!
Bij WAAR kun je de bijzonderste en meest inspirerende cadeaus kopen. Bij ieder product hoort een bijzonder verhaal: over de maker ervan, de manier waarop het is geproduceerd of over het ontwerp.Het assortiment bevat fairtrade producten, producten met een EKO of FSC keurmerk, en producten van gerecycled materiaal. De verpakkingen van de cadeautjes en de tasjes zijn ook duurzaam zijn. Duurzaam ondernemen staat dan ook hoog in het vaandel. Er wordt in elke winkel gebruik gemaakt van duurzame materialen als ecologische verf, FC-hout en energiezuinige verlichting.
In deze compleet vernieuwde WAAR winkel biedt WAAR ook ruimte voor het eerste horeca concept het 'WAAR Smaak Lokaal'. Je kunt er van alles proeven; het beste verse biologische brood van de lokale bakker, de 'gekke groente' soepjes van Kromkommer, een vers kopje fairtrade koffie, frisse fruitige smoothies, verse salades en nog véél meer!

WAAR

1 opmerking:

  1. Dat lijkt me een heerlijke plek om rond te neuzen en te lunchen!

    BeantwoordenVerwijderen