dinsdag 17 november 2015

Hartige plaattaart

Dit recept kreeg ik door van zoon 3. Het komt als ik het goed onthouden heb, van de site van A-lbert Heijn. Zo kom ik de belofte na, om ook een recept te publiceren van een andere supermarkt. Zie blogbericht van 10 november 2015.































































Pakje bladerdeeg even laten ontdooien. De plakjes in een rechthoek leggen en met een vork gaatjes prikken over het hele oppervlak. Dan 5 minuten bakken in een oven van 225 graden Celsius. Crème fraiche met een beetje groene pesto mengen en over de iets afgekoelde bodem verdelen. 4 Tomaten in plakjes, 1 paprika in reepjes en een gesneden prei over de taart verdelen. Bestrooien met flink wat geraspte kaas.(Ik had er ook nog wat zongedroogde tomaatjes op gedaan)  Een kwartier bakken op 225 graden.
Natuurlijk kun je alles wat je lekker vindt op deze taart doen en zo je heel eigen recept maken. Eet smakelijk!

2 opmerkingen: