dinsdag 16 augustus 2016

Groene asperges
































Vorige week aten wij deze omelet met groene asperges. Het recept haalde ik uit de nieuwste Allerhande, Augustus 2016. Onze dochter eet vegetarisch, en voor het gemak doen wij vaak met haar mee. Om voor 3 mensen 2 verschillende gerechten te maken, vind ik erg omslachtig. Alleen als we aardappels, groente en vlees eten (ongeveer 1x per week) dan eten wij vlees, en zij een vleesvervanger (of als je het vlees er apart bij serveert.)





































Dit recept is echt een aanrader. In de zomer in Denemarken had ik voor het eerst groene asperges gekocht en klaargemaakt, op een pizza, en dat was erg lekker. Dus toen ik deze omelet zag, wilde ik hem direct maken.
































De puntpaprika's heeft dochter ondertussen ook al gemaakt, en wederom een erg lekker recept. Dus halen die Allerhande, als je hem nog niet hebt.

4 opmerkingen:

  1. Ziet er heerlijk uit. Misschien wel gek, maar ik heb nog nooit groene asperges gegeten. Toch maar eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker, hier in Frankrijk zijn vaak groene asperges te krijgen. Ik gebruik ze ook wel in een hartige taart.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er heerlijk uit! Wij eten ook vaak groene asperges zowel warm als koud.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker en zo fijn dat je de groene variant niet hoeft te schillen ;-)
    De gerechten zien er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen