donderdag 2 november 2017

Appels en blauwe bessen

Als ik zin heb om iets te bakken omdat ik de koekjes uit de winkel een beetje zat ben, is een appeltaart-variatie gauw gemaakt. Deeg maken en een dun laagje op de bodem van een grote ovenschaal (met bakpaier). Dan een flinke berg appels met kaneel en suiker en een bakje blauwe bessen. Daarna het laatste deeg erover verkruimelen. In de oven en genieten maar !
(Een kwart van de taart heb ik meegegeven aan middelste zoon, hij is dol op appeltaart. Ik probeer altijd minimaal 1x er één te maken als hij met verlof is.)








7 opmerkingen:

  1. Daar heb ik nou nog nooit aan gedacht, om er blauwe bessen bij te doen. Lijkt me heerlijk. Ga het proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd lekker, maar in de herfst past het zo goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk! Ga ik dit weekend eens maken. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk moet dat zijn!! Niks zo lekker als zelfgebakken appeltaart!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er heerlijk uit! Er gaat toch niks boven verse appeltaart, mmmm...

    BeantwoordenVerwijderen