Pagina's

zaterdag 6 juli 2024

De drie hoofddeugden

Nadat ik de achteruitgang van Stadsmuseum Anno had genomen, viel mijn oog op de bordjes van het pand schuin ertegenover. Niet eerder gezien, ben er toch vaak langs gelopen. Nu dus gelezen en foto's gemaakt. In mijn zoektocht naar meer over dit pand, kwam ik deze pagina tegen. Verder is er niet veel over te vinden zo snel, misschien nog maar eens meer tijd voor nemen.

UPDATE: hier lees je over de drukkerij die er was gevestigd en over de eigenaar, Zacharias Heyns, en hier over de drie hoofddeugden.
























donderdag 4 juli 2024

Van alles wat 74




































































































wat zijn zwanen toch groot als je er dichtbij staat - enorme aardbeien in de moestuin - jeu de boulesbaan in de wijk bij oudste zoon, gelegen tussen mooie wilde bloemenperken - jong grut in het water, zo schattig - leuke bankjes - zouden jullie hierover durven? aangelegd voor een survivalrun - voetbalgekte - midzomer op de seizoenstafel - de kinderen komen eten - grassen en bloemen van de Hosta's uit de volkstuin - als we voor het huis buiten zitten, is dit het uitzicht, de pluimhortensia's worden al flink hoog - een luchtballon laag over het huis, we konden de mensen horen praten - halsbrekende capriolen - haakwerkjes voor in een poppenhuis - varen met zeemanzoon, 30 juni rond half 8 's avonds, rondje stad - op de foto gezet door zeemanzoon - bijna terug in de jachthaven, foto van zeemanzoon