Op de website van het tijdschrift Seasons kwam ik dit recept tegen. Het leek mij lekker, en dat was het ook. Voor de caramel-suikerlaag gebruikte ik maar de helft van de suiker en het water, want dat leek mij anders echt veel te zoet. En ik had geen vanillesuiker en poedersuiker in huis, dus gebruikte witte basterdsuiker (40 gram). En ik gebruikte geen zelfrijzend bakmeel, maar spelt- en boekweitmeel met een beetje bakpoeder. Ik hield mij weer goed aan het recept dus ;-) Een leuke variatie voor de rabarbertaart die ik elk jaar wel een keer bak. Bij de categorie eten en drinken vind je andere rabarbertaarten.
Dit ziet er erg lekker uit. Ik ben dol op rabarber!!
BeantwoordenVerwijderenZiet er verrukkelijk uit!
BeantwoordenVerwijderenGek op rabarber dus dit recept neem ik over. Bedankt!
BeantwoordenVerwijderenLekker hoor! Gisteren heb ik toevallig weer eens rabarber klaargemaakt. Ik denk dat ik er vandaag crumble van ga maken.
BeantwoordenVerwijderen