zondag 2 juni 2024

Van alles wat 73



















 


























































de Milligerplas ligt er mooi bij op 8 mei - genieten - een bezoek aan de herinneringsboom hoort erbij op Moederdag - alleen tafel dekken mocht ik doen op Moederdag, heerlijk als er voor je gekookt wordt - Staat jouw droomhuis hier? in Westenholte, ik loop graag langs bouwplaatsen, ben dol op huizen kijken - volkstuin ligt er mooi bij - de kudde ligt met Pinksteren op een talud waar genoeg te grazen is - de eerste aardbeien en frambozen uit de volkstuin in de yoghurt - op bezoek in het Isala ziekenhuis - zondagmorgen 9 uur al een luchtballon - er is vast iemand heel verdrietig - het is altijd zo mooi bij het Zwarte water - in de kringloopwinkel is nu een naaiatelier, daar maken ze van binnen gebrachte stoffen o.a. kussens

6 opmerkingen:

  1. Allemaal mooi! En de laatste: wat een goed idee, dat naaiatelier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke serie weer. En dat naaiatelier is heel leuk. Hopelijk verkopen de kussens goed en kan er veel stof gebruikt gaan worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke serie. Wat hebben jullie een fijne moestuin met al frambozen en aardbeien. Beetje jaloers.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oogsten en eten uit eigen moestuin is zo fijn en lekker.Spreek uit ervaring van jaren geleden.Zo jammer om vorige week in de krant te lezen dat de tuin waar wij eens zaaiden,poten,wieden en oogsten de moestuinen één trieste troosteloze verzopen percelen zijn geworden door de vele regen.
    Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie serie weer!
    De gezellig gedekte tafel lijkt wel buiten te zijn? Wij hebben ook zo'n blauw geblokt tafelkleed. Het is m'n lievelings.

    BeantwoordenVerwijderen