donderdag 3 september 2015

KUNSTEN, museum of modern art i Aalborg

In de zomer van 2011 waren wij in KUNSTEN, museum of modern art in Aalborg. Meestal gaan man en ik samen, want de kinderen hoeven niet altijd zo nodig. Deze keer gingen ze wel mee. Zoon 3 moest voor school, voor het vak culturele vorming, een aantal musea of voorstellingen bezoeken en daar verslag van doen. Net als zijn oudere broer wilde hij dat graag in het buitenland doen, dan heb je tenminste niet hetzelfde als de rest van de klas. En achteraf hadden ze helemaal geen spijt, want het was erg mooi. Om te beginnen het gebouw al, en de tuin met beelden en installaties.
Dit schilderij sprak erg aan, en gelijk was dit mooi om te laten zien, samen met het toegangsbewijs, dat hij er was.
Wat ziet hij er nog jong uit op deze foto.(En totaal andere kledingstijl dan nu) Nu woont hij voor 5 maanden in Kopenhagen, om te studeren. (Deze week begonnen.) En voor de zomervakantie was hij al 3 maanden in Londen voor stage. Hij studeert International Business and Languages

Deze water-installatie is gemaakt door Jeppe Hein, zie ook de blogpost van 18-8-2015.Met hetzelfde toegangskaartje konden we ook naar het Utzon Center. Daarover een andere keer.

2 opmerkingen: