dinsdag 24 oktober 2017

Nederlandse Breidagen

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober waren de Nederlandse breidagen in de IJsselhallen hier in Zwolle. Heb lang getwijfeld of ik er eens heen zou gaan, was er nog nooit geweest. Maar zaterdagmiddag toch nog maar op de fiets gestapt om even te kijken. Ten slotte was dit nu eens in de buurt. Veel gezien, garen én mensen, wat was het druk. Maar dat is natuurlijk voor de standhouders heel leuk. Ik kocht 2 mooie tijdschriften en een paar klossen katoen. Zal het gauw eens laten zien. Vandaag een paar foto's van de beurs. De dames bij de caravan op de 2e foto haakten voor de grootste deken ter wereld, en het breiwerk op de laatste foto, oh wat knap als je dat kan maken....
Meer informatie: https://breidag.nl/

6 opmerkingen:

 1. Dat was een goed bestede zaterdagmiddag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat we tegelijk op de beurs rondliepen. En wat een luxe dat je er gewoon op de fiets heen kon. De eerste klossen doen me denken aan de macramé-workshop. Helemaal terug van weggeweest.
  Al die kleurrijke garen: echt genieten. En wat hingen er bij diverse stand prachtig breiwerk. Ik heb mijn ogen uit gekeken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn! Vast een heleboel inspiratie opgedaan! En zo leuk, als je last minute beslist om te gaan en het dan goed meevalt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je geweest bent. En dan is het helemaal fijn dat je ook nog op de fiets kunt gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die caravan vind ik erg leuk en inderdaad, dat breiwerk op de laatste foto, wat mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooohh heerlijk zo tussen die mooie wolletjes!!

  BeantwoordenVerwijderen