zondag 10 juni 2018

Van alles wat 3

En hier weer van alles wat, van eind mei tot nu toe. Eind mei onweerde het regelmatig tijdens de (extreem) warme dagen. En de luchten erbij, spectaculair. Ook vierden we feest in de tuin, man was jarig. Met een heerlijke chocoladecake met blauwe bessen. De eerste aardbeien waren rijp. En de pioenen raakten uitgebloeid. Maar we hebben diverse vazen vol gehad dit jaar (die niet op de foto zijn gekomen). En de buurvrouw trouwde (heel veel contact hebben we niet, maar het is zo leuk voor haar en haar dochter hing mooie ballonnen op). Ik leende het boek Lagom van de bibliotheek en kijk of ik al een beetje volgens deze methode leef, haha. Wat maken we toch ook een foto's, maar het is zo leuk om te doen en met een blog heb je een goed excuus. Fijne zondag allemaal.


4 opmerkingen:

 1. Ik vind zelfs dat je foto's een Zweedse sfeer uitstralen. Komt ook door de rode huizen denk ik.
  Want eigenlijk kan ik het niet weten want ik ben er nog nooit geweest ;-)
  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je man. En wie lust er geen blauwe bessen bij jullie? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Alet, goed opgemerkt. De vriend van dochter is allergisch voor fruit. Maar wel dol op chocoladetaart, dus doen we het zo....

   Verwijderen
 2. Weer zo leuk om te zien, een allegaartje uit je dagelijks leven. Het lijkt of ik al bij jou op bezoek ben geweest door die foto's ;-)

  BeantwoordenVerwijderen