donderdag 30 september 2021

De derde dag

 ....gingen we naar Veere. Deze vakantie is ons derde bezoek aan de provincie Zeeland (1989, 2018, 2021), en elke keer waren we in Veere. Zo'n schattig stadje. Man had een parkeerplaats aan de rand van het dorp gevonden, en van daaruit liepen we door het buitengebied naar het centrum. Bootjes kijken blijft leuk. Daarna liepen we een stukje over de vestingwal. Na een koffie-to-go met een Zeeuwse babbelaar, liepen we verder. We gingen naar de sluis en verder, en daarna door weer een andere wijk terug naar de auto. Terug in Domburg, gingen we naar de supermarkt en kwamen een bouwbord tegen. Zo grappig, er worden huizen gebouwd mét zomerhuis. Ondanks de vele bewolking was het een mooie zonsondergang, die goed bezocht was.

6 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's, en Veere, dat was voor ons een poosje terug ook een ontdekking, prachtig stadje en heerlijk wandelen daar in de dorpskern en omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Veere! Schitterende zondsondergang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie fotoreportage.
  Leuk om allemaal te zien, wij waren er vorige week om watertorens te zien en te fotograferen.
  Hebben er heerlijk gefietst en tjee, wat staan er veel in die omgeving !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Veere daar moest je geweest zijn" en dat geldt niet alleen voor de kunstenaars. Wij komen er ook graag. Mooie fotoserie heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veere is inderdaad erg mooi.
  Wat een prachtige foto's heb je gemaakt. Genieten voor mij om ze allemaal te bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen