zondag 14 mei 2023

Rondje Ringkøbing Fjord

Op de dinsdag reden we een rondje Ringkøbing Fjord. Als eerste richting Hvide Sande. Hier waren we in 2009 met de kinderen in de meivakantie. In Hvide Sande hebben we zoveel gelopen en gezien, dat past vandaag niet allemaal. Daarom kom ik daar nog eens op terug. Onderweg kwamen we langs Filsø. Daar had ik iets over gelezen, dus stoppen. En het infocentrum was net zo mooi als op de foto's in een brochure. Verder onderweg zijn we gestopt in Henne strand, maar daar waaide het zo hard en was het zo koud, dat we er niet gewandeld hebben. Volgende stop Bagges Dæmning, kijken naar de kitesurfers. Daarna naar Ringkøbing. Waarschijnlijk ooit wel geweest, maar kwam niet bekend voor. Een leuk rondje gelopen daar.6 opmerkingen:

 1. Wat mooi allemaal daar! Die reuze-eieren zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's van ons mooie (en af en toe koude) landje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om al die foto's te zien, op de meeste plaatsen hebben wij ook gelopen.
  Ringkobing kan ik mij goed herinneren, tijdens een van onze vakanties brak manlief een stukje van een kies en moesten we daar op zoek naar een tandarts.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben ooit hetzelfde rondje gemaakt met onze kinderen, meer dan 15 jaar geleden. In Ringkøbing aten we het lekkerste broodje gerookte vis ooit en we zagen zeehonden zwemmen in de haven van Hvide Sande. Toch eens de foto's opzoeken van die vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een bekend gebied dit. Mooie foto's laat je ons zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's. Vooral de laatste van de zee.

  BeantwoordenVerwijderen