vrijdag 25 december 2015

Ra, ra, waar ben ik?
Samen met dochter ben ik op bezoek.... bij zoon 3 in København, Kopenhagen. Zo bevoorrecht als ik mij voel, je kunt het je niet voorstellen. Jul i Danmark, kerst in Denemarken, mijn 1e keer. Heerlijk om zoon weer te zien. We zijn dinsdag morgen heen gevlogen. En zoals een vriendin al zei, je leert het nog, feestdagen met een incompleet gezin. En gelijk heeft ze.

Kerst bij de buren in het appartementengebouw.

De 1e avond gingen we eten met een vriendin van mij die ook in Kopenhagen was met haar vriend en kinderen. Zij gingen woensdag weer naar Nederland, dus het moest gelijk dinsdagavond gebeuren. Zo grappig om elkaar daar te treffen.
Om ook een beetje kerststemming in het appartement te hebben, heb ik pomponnen mee genomen. 

Woensdagmiddag hebben we een rondje door het centrum gelopen, en in alle winkels was het druk. Mensen met grote tassen met kadootjes. In de tekst van Visit Denmark, die ik gisteren plaatste, staat dat ze op 24 december druk zijn met kopen, maar dat is (nu) niet meer zo, want alles was gisteren dicht.

Op Juleaften, kerstavond hebben we lekker gegeten en ook had ik nog een paar kadootjes voor de kinderen verzameld bij de supermarkt. Inpakpapier en labels hebben ze bij de supermarkt ook te kust en te keur. Op de blog van Ageeth, Ogenzalf, zag ik een gehaakt hartje. Gelukkig had ik haaknaalden mee, en kon ik er ook wat maken. De versiering heb ik gistermiddag meegenomen van het strand. Strandfoto's volgen morgen.
IK WENS IEDEREEN HELE FIJNE KERSTDAGEN. 
Op de manier en plaats die je zelf prettig vindt.3 opmerkingen:

  1. Oh, dat had ik nooit geraden, wat geweldig! Je pomponnnen zijn zo sfeervol en de kado's zien er mooi uit. Jij hebt volgens mij altijd haaknaalden bij je ;-)
    Bijzonder om nu daar te zijn. Geniet van elkaars gezelschap, fijne kerstdagen X

    BeantwoordenVerwijderen