dinsdag 17 januari 2017

Vergeten

Om over mijn Sinterklaas-surprise te bloggen, dat ben ik vergeten. En degene die mij had tijdens onze sinterklaas-knutselavond is nog wel een trouwe lezer. Dus Ineke, bij deze. Van het leukste van de surprise heb ik geen foto's. Dat was namelijk het feit, dat alle kadootjes in dubbel papier waren ingepakt. Hip-grijs en Kleurig-sinterklaaspapier. Zo ontzettend goed en origineel bedacht. Ook kreeg ik een steen, omdat ik van vakantie altijd een flinke hoeveelheid stenen meeneem. Ze had samen met haar zoon van een reststuk funderingssteen van hun huis een 'kei' gemaakt. En dáár zijn wel foto's van. De bovenste steen op het stapeltje heeft ze meegenomen van het strand van Blåvand. (Daar waren wij afgelopen meivakantie.) De middelste steen heeft een hartvorm en heb ik meegenomen uit Frankrijk. De mooie ronde steen komt uit Denemarken, maar ik weet niet meer van welk strand.7 opmerkingen:

 1. wat een heerlijke surprise!!! zei de ook altijd stenensjouwer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de bovenste steen zo mooi, die met dat gat erin. Ook ik verzamel stenen maar een mooi stuk hout sleep ik ook nog weleens mee naar huis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto`s en een leuke suprise!

  Lieve-groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb ook zo'n ronde keien, weet al niet meer waar ze vandaan komen.
  Bij mij liggen veel stenen in de tuin verspreid als decoratie. Ik kijk altijd goed rond als ik ergens ben, of er een steen de moeite is om mee te zeulen.
  Ik snap dus helemaal waarom je er dol op bent :-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtig stilleven zo samen. Mooi op de foto gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi stilleven zo! Ik neem altijd schelpen mee van vakantie.
  Groet Patricia

  BeantwoordenVerwijderen