donderdag 12 januari 2017

Vest

Afgelopen november vroeg Ageeth van de blog Ogenzalf of ik een vest voor haar kon haken. Ze had een patroon gewonnen op de blog van Ester, Essspecially. Graag zei ik, opdrachten zijn altijd welkom. En het was een leuk patroon om te haken. Ik vind het altijd knap gedaan. Ik zei verschillende keren tegen man, dochter, zus, vriendinnen, hoe bedenken sommige mensen de stekencombinaties toch. Met een paar kleine aanpassingen is het vest naar mijn zin geworden. En naar de zin van Ageeth, ze is er helemaal blij mee.


Lieve Ageeth, ik heb het met liefde voor je gedaan. En de broche heb ik er zelf bij bedacht, leek me wel handig als je af en toe het vest 'dicht' kunt doen.


7 opmerkingen:

 1. Héél mooi! Het ziet er zacht, warm en gezellig uit!
  Ik haakte deze week ook iets voor Ageeth, nu ja, het resultaat heb ik zelf gehouden :-) het was een 'challenge'.
  Zo leuk om te lezen dat er onderlinge vriendschappen zijn tussen de haakblogs <3
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gedaan, dat moet een behaaglijk vest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een heeeerlijk vest en het Julia garen van Zeeman was een goed advies Jeanette. Ik vind het zo lief dat je het voor mij gehaakt hebt met aanpassingen van het patroon. Wat kan jij goed (en netjes) haken.
  En het was een fijne aanleiding om elkaar weer eens in het echt te treffen. Bedankt voor je blogvriendschap, je gastvrijheid en het vest, X
  Je broche is zo handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gemaakt! Deze kleur Julia heb ik nog nooit gebruikt, maar wat een mooie kleur!! En heerlijk zacht... Dat vest trekt ze vast niet meer uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het vest ziet er behaaglijk warm uit en de broche maakt het helemaal af. Ik weet zeker dat Ageeth het vest met veel plezier al dragen. Mooie laatste foto, met de steen in hartvorm!
  Groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi vest! Ondanks de open structuur lijkt het me heerlijk warm.

  BeantwoordenVerwijderen