maandag 17 april 2017

Pasen 2017

Vandaag sta ik met mijn zus in Deventer op een paasmarkt, en dus zullen wij onze lunch zo -uit het vuistje- eten. Gisteren had ik de tafel nog gezellig gedekt voor dochter, man en mijzelf. 's Avonds kwamen de zonen, mijn moeder en mijn zus bij ons eten. We aten tortellini met rode bietenpesto naar dit recept. Vooraf soep en na koffie met mango-passiefruit-cheesecake. Het was een gezellige dag (met nóg vaker dan normaal jongste zoon in gedachten).


De kleine 'eitjes' op deze foto zijn karamel-zeezout-amandelen uit de Lentetopper-collectie van J-umbo. Nou een topper zijn ze zeker, wat lekker. Misschien heb je geluk en liggen ze er morgen ook nog. Fijne 2e paasdag.

4 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er leuk uit en het recept ga ik zeker een keer maken. Morgen ga ik bietjes zaaien. Ik kan me voorstellen dat je tijdens dit soort dagen, als al je geliefden bij elkaar zijn je juist die ene geliefde sterk mist. Er blijft een lege plek...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het leren leven met het gemis van jullie zoon, broer moet zo moeilijk en verdrietig zijn.........
  XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In het bijzonder bij dit soort samenzijn, altijd die lege plek.
  Een prachtig, kleurrijk gerecht, alhoewel ik de smaak van bietjes (een soort grondig zoet) apart blijf vinden. Met gekookte aardappels en een gehaktbak ben ik het gewend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig was het toch nog gezellig.

  Wij zijn vandaag ook naar Deventer geweest. Leuk om er weer eens te zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen