vrijdag 8 december 2017

De afgelopen tijd

Het viel de afgelopen weken niet mee om foto's te maken binnen. Met al die regen is het bij mijn eettafel midden in huis eigenlijk niet te doen. En toch wil ik het wel. Ik houd zo van vastleggen wat ik zie. Hier volgen er een paar, en ik vertel erbij waar of waarom ik de foto maakte.Dit is 1 van de lapjes die ik maakte voor de surprise van vriendin M.
Lunch op 27 november. Het regende de hele tijd, maar bij het keukenraam was genoeg licht voor een foto. Boterham met smeerkaas en veldsla.

De contrasten in de lucht op een zondag-namiddag.De lampen gaan overal aan na een stormachtige regendag, 8 november 2017.
Foto genomen door het raam, je ziet de regendruppels zitten. Maar het werd eindelijk wat lichter.

Dochter maakte sushi op een zondagmiddag als lunch, en om de volgende dag mee naar school te nemen.
Op maandag 4 december reden we naar de Eemshaven om middelste zoon een bezoekje te brengen aan boord van de Slotergracht. We brachten een lens voor z'n fototoestel, hij had een ongelukje gehad met de andere. En 3,5 maand varen zonder een foto te kunnen maken, dat kan natuurlijk niet.

6 opmerkingen:

 1. Misschien niet gemakkelijk maar het zijn prachtige plaatjes geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed geslaagd...leuk om dat zo terug te kijken. Nee..ik kan mij voorstellen dat 3 maanden geen foto's maken geen optie is voor jullie zoon ;). Fijn dat jullie hem konden helpen. Lieve groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's, de sfeer is gewoon nu donkerder, dus al teveel licht op de foto's zou bijna niet kloppen, toch?

  Lange reis zeg, nee, dan moet je wel een mooie camera hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een joekel van een schip. Daar zou ik best eens op willen en dan lekker rond kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad erg mooi (en fijn dat wij dat regelmatig mogen en kunnen Marthy). Het is zo indrukwekkend om te zien. En dan denk ik eraan dat ons 'kind' 's nachts daarmee vaart en dan verantwoordelijk is voor dat gevaarte met alles en iedereen daar aan boord.

   Verwijderen
 5. Leuk! Leuk idee om zelf ook eens een blogje aan te wijden! Ik begrijp helemaal waarom je elke foto moest maken! Lekkere boterham trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen