zaterdag 31 maart 2018

Fijn paasweekend
Met deze plaatjes wens ik jullie een heel fijn paas-weekend. Hopelijk hebben we mooi weer en kunnen we er nog even op uit. Zo niet, dan vind je hier 10 leuke en simpele dingen om te maken deze dagen.


Ook nog leuk om even te kijken, Vt-wonen quiz: welke paastafel past bij jou?
https://quiz.vtwonen.nl/quiz/welke-paastafel-past-bij-jou/

Ik kwam uit op de stijl basic; dat lijkt me prima te kloppen.


bij jou past een basic paastafel
Jij verstaat de taal van Scandinavisch wonen. Ook tijdens de Paasdagen. Groots uitpakken met een feestelijk gedekte tafel hoeft niet van jou en een plan van aanpak is al helemaal niet nodig. Jij gaat subtiel te werk. Minimalistisch bijna, maar wel met hetzelfde doel voor ogen als ieder ander: gezellig samenzijn!

Op jouw paastafel geen tierlantijnen. Met tijdloos servies leg jij de basis. En heb je de smaak te pakken, dan ga je basic all the way. Dan hebben we het over een mooi neutraal tafelkleed, want lekker functioneel, grote paastakken zónder decoratie in een glazen vaas, en houten broodplanken als blikvangers. Met als finishing touch de geur van afgebakken broodjes. Dat gaat iedereen uit bed krijgen! Eén ding is zeker: jouw tafel staat garant voor een flinke dosis Hygge. We wensen je fijne paasdagen!
De paastakken waar ze het in het verhaaltje hierboven over hebben, kreeg ik gisteren van een vriendin, maar jullie gaan ze volgende week zien (er zat zo'n leuke extra bij).

9 opmerkingen:

 1. Leuk zulke tests! Jij ook heel fijne Paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat een schatjes...die gehaakte haasjes!! Ik wens jou en je dierbaren ook een mooi Paasfeest toe! Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat konijn met zigzag stofje! Ik wens jullie ook een fijn paasweekend toe! En ik ben ook wel benieuwd naar mijn paasstijl, ga snel even de test maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk!! Dat stoffen opgevulde haasje vind ik echt lief! En die test ben ik natuurlijk ook meteen gaan doen, want jouw resultaat was er recht op. Ik kwam 'romantische stijl' uit en dat klopt ook wel :-)
  Fijne paasdagen voor jullie,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van de tien dingen die ik zou kunnen gaan maken vond ik de eieren met de veertjes erop geplakt ontzettend mooi. Fijne paasdagen, Jeanette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig ... de eenvoud maakt de paasdecoraties op de eerste twee foto's zo mooi. Love it!
  Fijne Pasen. Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zal er dit jaar niet meer van komen denk ik. Maar het 10e zelfmaak idee (vogeltje) vind ik zeer schattig!
  Meteen op Pinterest bewaard :-)
  Ik wens jullie ook hele fijne Paasdagen daar!

  BeantwoordenVerwijderen