woensdag 21 maart 2018

Plaatjes van alledag
poster gekregen van zus - variatie op de yoghurtbessencake, deze keer met frambozen (voor tijdens de deense les op mijn 'oudejaarsavond' op 6 maart) - zwanennest - schilderen in de nieuwe flat van oudste zoon (van donkerblauw naar wit) - narcissen in de voortuin - elke dag liggen er voetballen in de sloot/vijver voor ons huis - gordijnen naaien voor oudste zoon op de naaimachine van dochter (mijne was weg voor reparatie) - mooie lucht - en wolkenlucht - opbouw van de stand van vriendin M op een beurs waar ik ook 2 dagen mocht meewerken - de bomen beginnen met uitlopen - lunchen bij I-kea met vriendinbuurvrouw als verjaardagsuitje - ijs rondom de rietstengels, ook eergisteren nog - strakblauwe lucht op de 1e lentedag (het was de hele dag zonnig, maar met een straffe wind)

Dit zijn zomaar weer wat foto's die ik de afgelopen weken maakte. Lang niet volmaakt, maar ik laat ze toch zien. Ik knip altijd maar raak, en hoop dat ik er iets mee kan. Zo niet, dan heb ik in ieder geval vastgelegd wat ik zoal doe en waar ik kom.

5 opmerkingen:

 1. Mooi om op deze manier even mogen mee te kijken in jouw alledaagse leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh die yoghurt-frambozen cake ziet er heerlijk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn toch, die foto's van jouw alledaagse leven. Het vormt een prachtig dagboek zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk, die foto's... zo leer ik je weer een beetje beter kennen. Mooi, die blauwe lucht! Vandaag is de lucht weer grijs hier... Bah!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's.
  Leuk zo'n alledaagse serie!!
  Groetjes, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen