zondag 21 oktober 2018

Vlissingen

Ook gingen we nog naar Vlissingen in ons weekje Domburg. Dat verdiende na 29 jaar een 2e kans. Toen reden we er met regen langs, en vonden er niet veel aan. Nu echter was het leuk om er te zijn. Het centrum kon ons nog steeds niet echt bekoren, maar aan het water konden we nog wel langer blijven.


P.S.
NU NOG EVEN IETS HEEL ANDERS, 
voor degenen die het patroon van sjaal Borgholm uit het bericht van 3 oktober hebben opgeslagen. Ik ontdekte een fout in de beschrijving en heb dat verbeterd. Misschien een goed idee om de vernieuwde versie op te slaan?! Sorry voor het ongemak.

5 opmerkingen:

 1. Ik ben niet zo dol op Vlissingen. Ben er heel vaak geweest maar op een of andere manier... Behalve de boulevard. Die is fantastisch en het strand ook. Heb een keer een week van huis geruild met de ouders van een vriendin. Zij woonden in een appartement aan die boulevard. Fantastisch alsof de schepen in je kamer voeren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zijn ook al heel lang niet meer in Vlissingen geweest. Het Arsenaal ook nog eens een keer bezocht. Leuk om weer wat foto's te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar dan ook, het is altijd fijn aan zee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Door jouw logjes over Zeeland heb ik voor volgend jaar september een week geboekt. Vlissingen hebben we de vorige keer overgeslagen, want ik vond het bij een eerder bezoek ook niet echt mooi. Misschien moeten we het dan toch maar weer eens bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen