maandag 6 mei 2019

Raar weer en een boek

Afgelopen zaterdag hadden we best wel raar weer. 's Morgens werd alles wit van de hagel, we hadden veel wind en een paar fikse buien. En 's middags scheen de zon, maar er waren ook flinke wolken. Ik zat regelmatig even bij de tafel te haken - ik maakte een slinger uit één van mijn eigen haakboeken - maar tussendoor steeds een foto van het veranderende weer. Én van het haakwerk.

Het boek waar ik uit haakte, is Lutter Løkker (= Louter Lussen) van de Deense Jeanette Bøgelund Bentzen. Eerder haakte ik daar al de Bergtop deken uit.8 opmerkingen:

 1. Het levert in elk geval mooie beelden op. Al die gezegdes over de maanden kloppen in ieder geval niet. Zo roert maart zijn staart in mei en april doet wat hij wil ook. In mei leggen alle vogels een ei, maar dat is dan de 2e (of 3e) leg al.
  Je mooie vlaggetjeslijn komt altijd van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De slinger past,qua kleur, mooi bij het weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's van het veranderende / wisselvallige weer.
  Prachtige slinger!
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een schitterende foto van die lucht. Het was inderdaad afwisselend donker en dan weer stralend zonnig zaterdag. Heel apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt raar weer met van alles wat. Gelukkig is het fijn weer om te haken. Dat haakboek ken ik niet. Misschien is het leuk als je er nog iets meer over vertelt. De slinger en de bergtop deken zien er mooi uit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gek weer is het hè, ik zag net dat het de komende dagen weer wat beter wordt. Gelukkig maar, want de tuin wordt elke dag mooier en ik zou er graag weer even gaan zitten om ervan te genieten.
  Een leuk boek is dat, mooie projecten heb je er al uit gemaakt. Eenvoudig, maar toch verrassend. Daar hou ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die eerste foto van de lucht met die zon, prachtig raak geschoten.

  BeantwoordenVerwijderen