vrijdag 6 november 2020

Van alles wat 30herfstdecoratieset - onderweg is altijd wat te zien - begin van een nieuwe plaid - en van een nieuw vestje - kanelsnegle bakken met dochter, ze waren lekker, maar we gaan ook nog een ander recept proberen - fazant op het hek bij de school langs de Wetering - nieuw sluisje - reiger op jacht - familie zwaan onderweg - je ziet nog eens wat als je een andere weg neemt - zou het de zon lukken om door te komen? - rotonde - fietsen blijven leuk om op de foto te zetten - verboden aan te plakken - leuk aanplakbiljet tijdens de wandeling, zwaaien naar de bwoners van een woonzorgproject - stempels inkopen voor knutselvriendinnen - kerstcatalogus van mijn lievelingswinkel Søstrene grene - deze mooie foto maakte mijn vriendin Myrthe (@puurlifestyle) met de #acornconfetti - mal voor nieuw betonproject - jammer - vuurwerk in de lucht op 2 november - leuke streepjescode - 3 november, het lijkt of ik op zee zit

6 opmerkingen:

 1. Nu we in thuisisolatie zijn, is het extra leuk om zo met je mee te kijken. En de kleur van het babyvestje is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie plaatjes weer. Leuk om mee te kijken!
  Ben benieuwd naar je plaid ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi en wat een variatie Jeanette. De laan van de grappige loopjes zou ik wel eens willen proberen! En de streepjescode is top.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's weer. De kerstcatalogus van Søstrene grene is mooi zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je je ogen de kost geeft zie je altijd iets bijzonders. En dat doe jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's. Ze wekken allemaal wel gedachten bij me op. (Wordt het niet weer eens tijd voor creatief met garen, toffe auto! Wat zal die allemaal meegemaakt hebben, zag ik laatst ook maar met volwassen zwanen, had ik het breigaren nou toch maar gekocht, etc.) Bij de jammer zag ik heel bijzondere paddenstoelen maar ik vrees dat het ballonnen waren? Leuk wat de zon in huis kan doen. Hier is het vaak een schaduwspel met de mandala's voor het raam.

  BeantwoordenVerwijderen