vrijdag 20 november 2020

Vilt prikbord

Toen ik het op 16 oktober over het vilten prikbord had, wist ik nog niet dat ik het nu al zou hebben. Ik heb er jaren over gedacht en getwijfeld. Maar na het blogbericht liet het mij niet meer los, en heb ik vilt besteld. En ik ben er blij mee. Het was best nog even nadenken hoe we het zouden bevestigen. Ik wilde eigenlijk lijmen, maar dat is wel erg definitief. Uiteindelijk hebben we het geschroefd, en zit het niet helemaal superstrak tegen de muur. We gaan zien hoe dit bevalt. Ik moet nog wel de muur erboven verven, om de beschadigingen weg te werken, maar dat komt....13 opmerkingen:

 1. Mooi zeg! Maar waar ik het meest van geniet is dat rijtje hazen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk zijn hè. Staat zo gezellig. En ik vind het leuk om ze te maken.

   Verwijderen
 2. Ik vind het mooi, zo eenvoudig! En ik geniet van alles wat er hangt en staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het staat mooi en lijkt me heel handig!
  Het plekje ziet er zo gezellig uit met al het moois dat je gemaakt hebt, maar ook met de potten met haak- en breinaalden erin. Genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het zó leuk. Na je eerste berichtje hierover ben ik meteen gaan kijken waar het te koop is. Adres opgeslagen voor ooit. Nu ik het zo bij jou zie, weet ik zeker dat ik zoiets ook wil. Bedankt voor de tip en de leuke foto’s.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier kocht ik het Mieke: https://meaningfulcrafts.com/product/design-felt-3mm-per-meter-150-cm-wide-819-white/?lang=nl
   Ik heb 1 meter gekocht, en deze door de helft geknipt in 2 stroken van 50 cm. Zo heb ik een prikbord van 50 x 300 cm. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

   Verwijderen
 5. Erg mooi! Wat een fijne werkplek heb je toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een droomwerkplek. Logisch dat er zoveel moois uit je handen komt.

  BeantwoordenVerwijderen