maandag 28 juni 2021

Weer thuis

Gisteren zijn we weer thuis gekomen van 10 dagen kamperen in Petten. Heel veel verschillend weer hebben we gehad, van 29 graden toen we kwamen tot een enorme onweersbui op vrijdagavond (18-6) van 2 uur lang met heel veel water. 's Nachts regende het ook nog. Maandag 21 juni, de langste dag, regende het de hele dag, dat hadden we ons anders voorgesteld. Verder hadden we daarna toch wel veel zon, al had de temperatuur iets hoger gemogen. We hadden fietsen gehuurd, en dat wisselden we af met een dagje auto om iets verder weg te kunnen gaan. Nu laat ik een paar foto's zien, later uitgebreider.






































10 opmerkingen:

  1. Mooie foto's! Ben benieuwd naar de rest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn op vakantie aan zee. Heerlijk is dat. Jammer dat jullie het niet droog hebben gehouden want kamperen met regen is iets minder. Benieuwd naar de rest van je foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie sfeervolle plaatjes!
    Wat een prachtig hart op de eerste foto. Een tijdje terug had ik een aardappel in de vorm van een hart. Ik moest direct aan jou denken ...
    Ben benieuwd naar de rest van de foto's en verhalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Qua weer is het hier in Nederland altijd weer een verrassing. Zo te zien en te lezen hebben jullie toch een fijne vakantie gehad. Leuk om het zo een beetje mee te beleven.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het klinkt en ziet eruit als een fijne week samen weg!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie sfeer plaatjes, heerlijk toch zo’n afwisselende vakantie !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Petten! Zat je op de Watersnip of op Corfwater? Of niet op de camping? Ehm ja, ik heb mijn laatste 3 vakanties daar doorgebracht...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor, wel op de camping, met onze tent, op Corfwater. Wat een fantastische plek om vakantie te houden. We stonden precies 'onder' de loods van de KNRM, veilig idee, haha.

      Verwijderen