woensdag 20 oktober 2021

Hele hoge duinen

In Zoutelande vind je hele hoge duinen. We hadden ze al zien liggen toen we naar Vlissingen reden. Dinsdagmiddag 21 september reden we er naar toe. Langs de strandopgang die wij namen, 't Martgat, waren gedichtjes te lezen. Een aantal teksten heb ik uit de foto's 'geknipt' en die staan tussen de foto's. Een heel eind daar op het strand gelopen, en na de koffie een hoge trap beklommen en bovenlangs gelopen. Prachtige vergezichten. In het dorp was het ons te druk, dus zijn we weer terug gereden naar het huisje. Ik wist niet dat het zo'n toeristisch dorp was. Dat wordt vaak gezegd van Domburg, maar dat hebben wij niet zo ervaren.


7 opmerkingen:

 1. Zo mooi daar... En leuk, de afwisseling van de natuur, het dorp en de mooie teksten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij is Zoutelande zo druk na het lied hierover van Bløf. Jaren geleden kwam ik er regelmatig en zag je er geen kip. Ik geniet weer van je foto's want ik ben dol op strand.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, die teksten. Ik geniet van je strand en zee foto's. Ik ben aan de kust geboren en alhoewel ik er niet meer hoef te wonen doen zulke foto's altijd nog wat met me.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie veel bekende plekjes. Twee jaar geleden waren wij in Zoutelande op vakantie. De boodschappen deden we liever in een dorpje verderop. Daar was het een stuk rustiger ;-)
  Mooie foto's heb je weer gemaakt. Zo leuk om mee te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi weer Jeanette en ik moest meteen denken aan het prachtige liedje "Zoutelande" van blof en Geike Arnaert :-)

  BeantwoordenVerwijderen