woensdag 30 november 2022

Vollenhove

Van een buurvrouw kreeg ik op vrijdagavond een flyer geappt, met een fair in Vollenhove op zaterdag 19 november. Wollig landleven en Winterfair. Klinkt leuk, zeiden man en ik tegen elkaar. En zo gingen we de volgende middag richting Vollenhove. Eerst koffie drinken, en toen een rondje langs de kramen. Leuk, maar niet heel bijzonder. Alle mooie, oude huizen daarentegen in het dorp, vonden wij wel bijzonder. Een paar foto's gemaakt. Volgend zomer gaan we er opnieuw heen, dan met hopelijk een heerlijk zonnetje. We keken ook bij de bloemenwinkel, en bij de, voor ons nieuwe, woonwinkel ernaast. Prachtige spullen en een heel mooi industrieel pand.


6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie dingen heb je op de foto gezet in Vollenhove. Lang geleden dat ik daar geweest ben. Over de fair had ik ook gelezen. Maar die dag had een andere invulling.
  De tekst op de zesde foto ... geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè. Dit stond op een tas, heel leuk natuurlijk, maar ik heb tassen genoeg. Maar een foto neemt geen ruimte in, dus die maakte ik wel.

   Verwijderen
 2. Mooie foto's. Het is alweer heel wat jaren geleden dat we daar gelogeerd hebben. Volgens mij in een landhuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vollenhoven ken ik helemaal niet. Niet eens de naam. Op de foto's lijkt het erg aantrekkelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke tekst.
  Vollenhoven, wij zijn er verschillende keren doorgefietst tijdens tochtjes, maar hebben het niet zo goed bekeken dan jij. Lijkt me wel de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig plaatsje. Ik zit me nu af te vragen of ik hier ooit geweest ben maar ik denk het niet.

  BeantwoordenVerwijderen