donderdag 6 juni 2024

Huis kopen

Bizar hoe duur de huizen zijn de laatste jaren. Daarom viel het voor oudste zoon niet mee om er eentje te kopen. Maar na stug volhouden, en goed sparen, is het hem toch gelukt. Hij zocht een huis met een flinke schuur/garage/hobbyruimte. En dat heeft hij gevonden in de vorm van een drive-in-woning. Het klussen kan beginnen, er zijn wel wat dingetjes die moeten gebeuren ;-) En daarna kan hij genieten van een ruime inpandige hobbyruimte voor al z'n machines. De helft van de begane grond is namelijk garage. Met het gezin en een flesje champagne wensen we hem veel woonplezier.








8 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat het hem gelukt is om een huis te kopen! Veel succes met klussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn voor je zoon. En voor jullie. Een huis naar je zin en portemonnee vinden is erg lastig. Gelukkig is hij geslaagd. Wordt de werkruimte nu alvast gebruikt bij het klussen? Of moet die ook nog aangepakt worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat het hem gelukt is. En dan ook nog een droomhuis, qua ruimte en indeling. Plus een stel ouders die kunnen en willen klussen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja,daar moet op gedronken worden,fijn dat je zoon een huis gevonden heeft naar zijn zin.Kan me nog goed herinneren hoe spannend het was toen wij zo’n 50 jaar geleden het huis kochten.Jaren later lieten dochter en schoonzoon huis bouwen in zijn geboorte dorp en inmiddels hebben hun zoon en dochter,onze kleinkinderen ook al weer een mooi huis gekocht of grond en laten bouwen.Met wat handige mensen in de familie die weten hoe die handen uit de
    mouwen te steken kom je een heel eind.
    Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com
    Ger

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd voor hem, fijn. Volgens mij zij jullie allemaal handig en creatief, zeker zijn vader. Dus dat wordt handjes uit de mouwen voor de familie.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is in deze tijd niet echt leuk op de huizenmarkt. Wat fijn dat het je zoon toch gelukt is. Veel succes met klussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is zeker een toost waard. Wat leuk voor hem! Klus ze.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik loop wat achter met lezen. Nog gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen