donderdag 4 juli 2024

Van alles wat 74
wat zijn zwanen toch groot als je er dichtbij staat - enorme aardbeien in de moestuin - jeu de boulesbaan in de wijk bij oudste zoon, gelegen tussen mooie wilde bloemenperken - jong grut in het water, zo schattig - leuke bankjes - zouden jullie hierover durven? aangelegd voor een survivalrun - voetbalgekte - midzomer op de seizoenstafel - de kinderen komen eten - grassen en bloemen van de Hosta's uit de volkstuin - als we voor het huis buiten zitten, is dit het uitzicht, de pluimhortensia's worden al flink hoog - een luchtballon laag over het huis, we konden de mensen horen praten - halsbrekende capriolen - haakwerkjes voor in een poppenhuis - varen met zeemanzoon, 30 juni rond half 8 's avonds, rondje stad - op de foto gezet door zeemanzoon - bijna terug in de jachthaven, foto van zeemanzoon

5 opmerkingen:

 1. Leuke serie! Mij valt op: gehaakte dingen voor poppenhuis, geweldig idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hebben er nog niet veel maar onze aardbeien zijn ook zo groot. Wat zullen jullie genoten hebben met dat vaartochtje met jullie zoon. Genieten van het varen en van het samenzijn met jullie zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nederland kleurt oranje! Ik hoop dat ze nog verder door mogen. Nou nee, ik denk dat die looppaden over het water te wiebelig zijn voor mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi serie weer.
  Wat een sfeervol gedekte tafel!
  Vorig zomer voeren wij door het centrum van Zwolle. Zo leuk om de stad eens vanaf het water te bekijken.
  PS: een avondje blogjes lezen na een paar gevulde weken. Ga dus gauw verder kijken wat je nog meer gepost hebt.

  BeantwoordenVerwijderen