woensdag 11 mei 2016

Mix and match

Kennen jullie het tijdschrift Home and Garden? Het gaat over tuinieren binnen en buiten. Ik lees het blad echt al jaren. Heb er hier ook al eens vaker foto's uit laten zien, o.a. de meizoentjes vorig jaar. Toen ik in Maart een pakje opgestuurd kreeg en ik dat aan het openmaken was, lag het lentenummer op tafel. En tot mijn verbazing zag ik bij het bekijken van de foto's dat de kleuren mooi matchten. 

Daarom heb ik er nog een paar foto's bij gemaakt. Zo leuk om te doen.Tot mijn grote verrassing stond 'mijn stad' er ook in. Een leuk artikel over fijne winkels en koffie-adresjes. En een heel leuk hamburgerrestaurant, Ingeburgerd. Daar heb ik ook een keer gegeten, erg lekker!

De zaadjes zijn ondertussen gezaaid. De 1e foto daarvan hebben jullie al gezien in het bericht van 24 april over de moestuin en over een tijdje zal ik een update van het groeien geven.
Fijne dag vandaag!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooi pakje ;-)
  Mooi op de foto gezet.
  Ik vind Home en Garden ook een prachtig tijdschrift.
  Benieuwd naar de volgende groei update.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is inmiddels mijn favoriete tijdschrift.
  Wat een mooi pakje heb je gekregen <3
  Het is heerlijk en groeizaam weer, dus ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, kzie het wel eens liggen in de winkel en blader er dan even doorheen, mijn voorkeur gaat meer uit naar landidee, ken je dat? Ook erg leuk! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen