zondag 8 mei 2016

Moederdag 2016
Allereerst wil ik alle moeders een hele fijne Moederdag wensen. En voor iedereen die haar/zijn moeder is verloren, hele fijne herinneringen.  
Zoon 2 is aan het varen, en we hadden het geluk dat we hem afgelopen woensdag konden bezoeken in Rotterdam in de haven. Voor mij voelde dat ook een beetje als Moederdag. Ik had er natuurlijk niet op gerekend om hem te zien voor begin Juli. Hij had een boodschappenlijstje doorgegeven (en niet alleen van hemzelf, ook van de kapitein), en zo gingen we met volle tassen die kant op. Ook had ik nog 2 appeltaarten gebakken voor bij de koffie voor de mannen.


5 opmerkingen:

 1. Geweldig, zo'n bezoekje en fijn dat je wat mocht betekenen ;-)
  Ik wens je ook een fijne dag, X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, een varende zoon. Mijn broers, 5 stuks, hebben ook allemaal een paar jaar gevaren. Wilde vaart, dus dat betekende 9 maanden weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onze zoon gaat 4 maanden varen en is dan 2 maanden vrij. Doet ook wilde vaart. Dus overal en nergens. 9 Maanden is wel heel lang.

   Verwijderen
 3. Oh, die zullen blij geweest zijn met de taart! Ziet er overheerlijk uit!!
  Dankjewel voor die lieve wens, ik heb veel aan mijn overleden mama gedacht gisteren, maar toch eindelijk ook weer kunnen genieten van mijn eigen moederdag. Dochter had zoiets moois geknutseld op school...
  Voor jou moet het nog moeilijker geweest zijn...
  Ik bewonder je dat je dan toch de moed en de kracht vindt om te genieten van leuke momenten met je andere kids. Gelukkig maar.
  Warme knuffel,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne ontmoeting op een bijzondere plaats.
  Mmmm drop neem ik ook altijd mee als ik in Nederland ben.

  BeantwoordenVerwijderen