dinsdag 11 oktober 2016

Najaarsfair-uitnodiging
Als vriendinnengroep met een passie voor zelf maken, organiseren we een najaarsfair. We zullen er zelf ook staan met allerlei dingen door ons gemaakt. Groendecoraties, haken, breien, naaien, eten en drinken, van alles komt voorbij. Om even voor mezelf te spreken, plaids, kussens, sinterklaas-decoratie, kerst-decoratie, boekjes, handdoeken, vaatdoeken en wat ik vergeet te vermelden hier. Wat ik ook heel leuk vind, is dat mijn zus ook komt staan met haar spullen. Zij maakt ook zoveel moois. We hopen dat jullie het leuk vinden om langs te komen.


Zoals je ziet liggen de flyers klaar om rondgebracht te worden bij mij in de buurt. Als we ook zulk mooi najaarsweer als gisteren hebben bij de fair, zou dat mooi zijn. Toen ik de foto's maakte, scheen de zon heerlijk naar binnen. En 1 op het raam van de keuken voor de voorbijgangers.
http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/made-by-stientjen/
https://www.studiohipenkleurig.nl/
Meer adressen volgen zo gauw ik weet wie er nog meer komen. En de webwinkel van vriendin M gaat 1 november weer open. Zal ik dan even melden.

Update: http://www.puurlifestyle.com/

6 opmerkingen:

  1. Als ik in je buurt woonde of was, zou ik zeker komen kijken. Maar dat is niet zo. Ik wens je wel veel plezier en succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het staat in de agenda en ik hoop dat het uitkomt. Ik duim in ieder geval voor mooi weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou willen dat het in mijn buurt was, dan kwam ik zeker kijken. Veel succes en ik wens jullie een stralende dag.

    BeantwoordenVerwijderen