zondag 23 oktober 2016

Woonhuis in Delft

Deze keer een woonhuis in Delft, het wordt als 2e huis gebruikt door de eigenaren.Op de site van de ontwerpers vond ik het volgende stukje tekst:


Onze opdrachtgever woont in Parijs en heeft al jaren een bescheiden huisje in haar geboorteplaats Delft. Ze verhuurde het huis eerder en nu was het moment gekomen om de woning van top tot teen op te knappen en te gaan gebruiken als haar tweede huis. De Thalys brengt haar in 3 uur van Parijs naar haar eigen plek.
Zij vroeg aan Nu interieur|ontwerp om het ontwerp te maken voor het interieur en haar te ondersteunen bij de uitvoering. Wij maakten een plan voor de begane grond. De opdrachtgever was helder bij aanvang: ze wilde het zo licht mogelijk en vooral wit. Wij gingen met veel plezier voor haar aan de slag en creëerden een licht huis waar de opdrachtgever alleen kan genieten van de mooie stad Delft, maar ook voldoende ruimte biedt om met haar gezin en familie tijd door te brengen.

Bron foto's: Nordicdays.blogspot.nl.
Bron tekst: nu-interieurontwerp.nl.

4 opmerkingen:

 1. Wat een bijzonder leven, is het eerste wat ik denk. Wonen in Parijs en een huisje in Delft voor veel geld laten opknappen....
  Het wit is in ieder geval goed doorgevoerd. Of ik het mooi vind, weet ik eigenlijk niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iets te koel voor mij maar wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook wel van licht in huis, we hebben onze woonkamer voor 3/4de in wit geverfd en een paar witte meubelen. Maar toch moet er nog wat kleur en hout zijn. Hoewel dit wit ook veel rust en gezelligheid uitstraalt... prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De keuken vind ik mooi. Het is vast heerlijk zitten, daar voor het raam op het bankje.

  BeantwoordenVerwijderen