zaterdag 11 maart 2017

fms_photoadaymarch

Op Instagram zie je regelmatig 'challenges' voorbijkomen. Over het algemeen is het zo (volgens mij) dat je gedurende een maand elke dag een foto plaatst over een bepaald onderwerp. Ik heb er nog nooit aan mee gedaan, want ik vergeet dat zo maar weer. Op 1 maart zag ik bij Alet dat zij meedeed met een challenge in de maand maart, waarbij elke dag een ander onderwerp aan de orde komt. Dat wil ik ook proberen was mijn 1e gedachte. Tot nu toe gaat het goed. Ik laat hier een paar foto's zien. De rest kun je hier vinden: https://www.instagram.com/jeanetterenting/.
Hier vind je nog veel meer over deze challenge: http://fatmumslim.com.au/march-photo-a-day-challenge-2017/.

3 opmerkingen:

 1. Op dagen dat ik werk is het iets moeilijker. Vooral omdat het 's avonds dan nog donker is als ik thuis kom. Dus niet ideaal om foto's te maken. Maar verder vind ik het een leuke uitdaging. Ook super leuk om jouw interpretatie elke dag te zien! Fijn weekend daar. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat er bij zo'n challenge heel verrassende foto's gemaakt kunnen worden!
  Deze zijn alvast een leuk begin :-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het leuk om te zien bij jullie!
  Sinds kort heb ik een iPhone 4 als vervanging van een stokoude Nokia ;-) Het begon wel wat te kriebelen om mijn account op IG niet alleen te gebruiken om te reageren bij anderen, maar ook zelf eens wat te plaatsen. Maar daar is mijn iPhone al weer te oud voor ;-( Ik kijk gewoon fijn met jullie mee.

  BeantwoordenVerwijderen