maandag 13 maart 2017

Polaroid-camera

Jullie weten hoe graag ik foto's maak. En soms heb ik zoveel ideeën voor blogposten dat sommige dingen wat op moeten schuiven, of het leven biedt andere momenten die voor gaan. Daarom vandaag de foto's van de taart en kadootjes van dochter die ikzelf zo mooi vind dat ik ze toch nog laat zien. Ze kreeg een polaroid-camera. Ze houdt erg van dat soort dingen uit vroeger tijden. Vorig jaar kreeg ze een platenspeler. En ze gaat graag naar kringloopwinkels voor LP's, boeken en kleding. Ik zeg wel eens, als ik alles bewaard had, had ze een kast vol met kleding gehad. Ze koopt de dingen die ik als tiener heb gehad (is stiekem wel héél leuk). Ook kreeg ze druipkaarsen voor op een wijnfles. Waarschijnlijk wel herkenbaar voor een aantal lezers. In een winkeltje in Deventer vond ik kaarten in de vorm van een polaroidfoto, dus daar heb ik 1 van gekocht, superleuk voor erbij.


8 opmerkingen:

 1. Het ziet er allemaal erg mooi uit. Wat zal je dochter zich jarig hebben gevoeld. En ik moet lachen om die druipkaarsenfles.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die dingen aan de muur zijn leuk gedaan. En die Polaroid camera. Gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die druipkaarsen, sweet memories. De taarten zien er heelijk uit en je letterbakken zijn leuk. Ik heb er in Frankrijk ook zo eentje hangen, vol met dierbare kleine dingetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn leuke kado's (vol jeugdsentiment)!
  Ik vond vorige week in de kringloopwinkel oude druipkaarsen in de verpakking, geweldig!
  De papieren kristallen hangen er feestelijk bij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de kristallen, vond het zonde om ze maar 1 jaar te gebruiken.

   Verwijderen
 5. Dat ziet er mooi en feestelijk uit. Geweldig die polaroid camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nostalgie, die druipkaarsen! Mijn moeder stak er vroeger ook aan rond de kerstperiode, op oude, bruine kandelaars. En ik vond het dan superleuk dat die kleurtjes van de kaars de lelijke kandelaar bedekten :-)
  Wat fijn om te zien, deze foto's. Je kan de sfeer proeven! Mooi!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen