woensdag 8 november 2017

Binnenkijken in Amsterdam

Vandaag een binnenkijker in Nederland. In Amsterdam om precies te zijn. Gevonden via Funda. Een 3-kamer appartement met 2 buitenruimtes en zicht op de Westertoren. 
9 opmerkingen:

 1. Ik vind vooral de keuken erg mooi en sfeervol. O ja en dat kleine slaapkamertje waar het bed net tussen de muren past. Daar heb ik ook wel wat mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn de 2 plekken die ik hier ook het mooist vind. Wij hebben ook eens zo'n klein slaapkamertje gehad, heel knus.

   Verwijderen
 2. Een oase van rust in het drukke, volle Amsterdam!
  Volgens het CBS vertrekt 40% van de jonge gezinnen in Amsterdam, binnen vier jaar na de geboorte van het eerste kind, uit de stad. Ik hoop voor deze kinderen dat ze gaan wonen op een groenere, ruimere plek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi huis! Ik vind het prachtig, de lichtval en het lijnenspel van de schaduwen in het trappenhuis. Maar wat een idiote prijzen vragen ze in de randstad.
  Dan vind ik mijn eigen huis nog zo gek nog niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prijs zeg. Maar ja, alles is wel te vinden in de randstad. Hier in het oosten blijft niet veel meer over :-(.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig, dit appartement maar die prijs is buiten alle proporties. Amsterdam hè.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Zoveel wit en helderheid! Jammer dat sommige foto's vervormd zijn door de groothoeklens (?) (zoals in de kinderkamer). Denk dat het eigenlijk veel kleiner is in het écht, dan je op de foto's zou denken. Maar het interieur inspireert wel, bijvoorbeeld die schilderijtjes onder mekaar, bij de eettafel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig mooi huis! hier wil je toch niet vandaan zou je zo denken. Het is vast te klein of in de drukke stad niet meer zo leuk met kleine kinderen ;-) Leuke interieur inspiratie in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen