zondag 12 november 2017

Tas

Deze mooie gehaakte tas kreeg ik van een vriendin. Toen ik een keer bij haar was, zag ik hem liggen en vond hem erg mooi. Anderhalve week later kwam ze even iets langsbrengen, appte ze me. En uit het tasje kwam deze tas. Het kaartje vermeldde: *jij vond hem mooi, ik had zin om er nog 1 te haken*. Wat een ondzettend lief kado. De 1e reis die de tas heeft gemaakt, was naar mijn moeder. Op het station maakte ik even een foto en appte die naar vriendin. Dat was trouwens op de 1e nachtvorst-ochtend (7 november) en de daarbij behorende strakblauwe lucht.


8 opmerkingen:

 1. Ja, die tas past bij jou! Ik heb de laatste tijd trouwens een paar keer aan je gedacht; we hebben onze woonkamer opnieuw behangen en geschilderd en het lila heeft plaatsgemaakt voor grijs. Dus die grijze muur en de rest wit, deed me denken aan jou :-) Ik moet er zelf nog even aan wennen, omdat ik toch wel van kleur hou, maar ik moet toegeven dat het grijs rustgevend werkt!
  Geniet nog van je tas en de vriendschap,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, leuk dat je aan me moet denken bij een grijze muur haha. Maar met zo'n neutrale basis kun je wel los gaan met gekleurde kussens en plaids. En met bloemen, elke keer een andere bos. Laat je eens iets zien op je blog? Fijne zondag verder, liefs Jeanette.

   Verwijderen
 2. Ja, die is inderdaad heel mooi, lief van haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi. Daar ga je vast veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen