woensdag 21 februari 2018

Samenwerking

Een aantal weken geleden werd ik benaderd voor een samenwerking met Foto op aluminium. Foto op aluminium is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl. Je kunt je foto af laten drukken op veel verschillende materialen. Ook kun je een afbeelding uit hun bestand kiezen om een mooie wanddecoratie te maken. 
Ik mocht een foto af laten drukken op aluminium op een door mij gewenst formaat. Ik koos voor onderstaande foto in de afmeting 30 x 40 cm (ik mocht ook nog kiezen voor 40 x 60 cm, maar dat is wel erg groot). En ik ben er heel blij mee. Het lijkt af en toe net of het geschilderd is, dat komt doordat het aluminium geborsteld is. Aluminium is een stoer materiaal en daar houd ik van, net als van stenen, beton, drijfhout, vilt, linnen.... Een blijvende herinnering aan mijn blog én aan die dag in Denemarken.Nu ik deze foto heb gekregen, ga ik misschien Foto op glas ook eens proberen. Benieuwd hoe dat er uit ziet. Middelste zoon liet al eens een foto op hout afdrukken, ook mooi.

Deze blogpost maakte ik in samenwerking met Foto op aluminium en Foto op glas. Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen.
De foto is gesponserd, maar de tekst bestaat helemaal uit mijn eigen woorden.


5 opmerkingen: