zondag 11 februari 2018

Storebæltsbroen

De brug over de Store Belt, wij zijn er al menigmaal overheen gekomen. Elke keer is het prachtig en machtig. Gisteren ging middelste zoon er onder door, en zelf aan het stuur. Hij kwam er al heel vaak onderdoor, meestal 's nachts, en vaak was het mistig. Maar zo niet gisteren, het zonnetje scheen. De 2e foto appte hij vrijdag al om te laten zien wat ze aan dek hadden. Ik blijf het zo bijzonder vinden dat ons kind zo'n enorm schip bestuurd. En dat hij er gelukkig van wordt, dat is nog het mooiste. En hij fotografeert nog eens wat anders dan z'n moeder.6 opmerkingen:

 1. Zo hebben we allemaal een andere kijk op de wereld ;-)
  Wat prachtig Jeanette! Nog mooier dat je kind zijn bestemming heeft gevonden (en dat dat bestemmingen over de hele wereld zijn). X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat bijzonder, wij zijn er ook vaak overheen gereden en ik fantaseer dan vaak hoe het op een schip zal zijn, zo te varen onder die inmens grote bruggen en waar de schepen vandaan komen en ze naar toe varen. Mooi om het vanaf de andere kant te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker machtig! Héél fijn dat hij zijn droomjob heeft gevonden en mag en kan uitoefenen! Leuk dat jullie kunnen meegenieten door de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig lijkt me dat, een grote boot besturen en dan onder die machtige brug door. Je mag met recht trots zijn op je zoon en leuk dat hij je die mooie foto's stuurt.

  BeantwoordenVerwijderen