zondag 8 april 2018

Over een reis naar Parijs en een plakboek

Op de blog van Bertie, bertiebo zag ik de blogpost over de schoolreis naar Parijs (19 augustus 2017). Die reis heb ik ook gemaakt in Havo-4 en ik heb ook het plakboek nog dat ik toen maakte. Eindelijk te voorschijn gehaald, en foto's gemaakt.12 opmerkingen:

 1. Leuk om terug te zien hé, ik vond laatst ook nog een doos vol oude schoolspullen en foto's. Alle herinneringen die terug boven komen... En Parijs is bijzonder mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga je er ook iets van laten zien? Ik vond het zo'n leuk idee van Bertie-Bertiebo.blogspot.nl

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja he, ik wilde deze blogpost al maken vanaf dat ik die van jou las. Ik hoop dat er nog meer mensen hun plakboek van een schoolreis gaan laten zien.

   Verwijderen
 3. Oh, wat leuk! Ik heb ook nog zo’n plakboek van mijn schoolreis naar Engeland in 4havo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga je het ook laten zien? Lijkt me leuk, en zo liet Bertie iets ontstaan wat ze vast niet had voorzien, terug kijken naar schoolreizen.

   Verwijderen
 4. Heerlijk jeugdsentiment! Ik ging naar een jeugdherberg in het Vondelpark in Amsterdam. Dat was voor mij ook een verre reis. Leuk om de foto's te zien en wat je bewaard hebt en opgeschreven. Prachtige voorkant ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zagen toendertijd de plakboeken er uit. Zouden er nog plakboeken bestaan, of heet het tegenwoordig -crafting journal- of iets in die geest?

   Verwijderen
  2. Zoals toen zie ik ze niet meer! Je hebt nu bullet journaling (BuJo); zelf vormgegeven agenda’s vol met van alles. Ook mooi, maar op de een of andere manier ligt er zo’n druk op vind ik qua mooi schrijven, tekenen, vormgeving. Jouw plakboek is een afgerond verslag van een bijzondere reis met foto’s, bonnetjes en aantekeningen. Perfect!

   Verwijderen
 5. Ooh wat leuk...zo gedateerd en daarom zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend leuk! Jammer dat ze in mijn tijd nog niet zulke reisjes maakten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn om in te bladeren en op deze manier herinneringen op te halen. Ik heb ook nog ergens een aantal plakboeken liggen..............

  BeantwoordenVerwijderen