zaterdag 28 april 2018

Van alles wat

Het weer was deze week wel een stuk wisselvalliger dan de week ervoor (alhoewel het gelukkig uiteindelijk best nog wel mee viel). Maar wat wen je snel aan de zon, heerlijk. Dit is weer zo'n bericht waar van alles voorbij komt, maar de foto's mogen gezien worden en ik gebruik mijn blog ook een beetje als een soort dagboek. Zo leuk om nog weer eens terug te lezen.


Wolkenlucht - stapel boeken voor de kringloopwinkel - koffie bij Daily-in in Lochem (we kwamen terug uit Winterswijk, waar we naar een nieuwe tent hadden gekeken, geen gekocht, zoektocht gaat verder) - dit is een deel van mijn garenvoorraad, er moet even weer opgeruimd worden - leuk t-shirt voor middelste zoon  - uitzicht vanuit museum De Fundatie - dit recept is voor herhaling vatbaar - gewonnen haakboek - spullen die ik op Koningsdag aanbood aan mijn knutselvriendinnen (als alternatieve koningsmarkt) - drukbezochte kinder-kleedjesmarkt in het park voor ons huis.

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's. Leuk overzicht zo!
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook zonder zonnetje heb je toch een goede week gehad, zo te zien.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn zo'n fotodagboek! Dat recept ga ik ook eens proberen, ziet er lekker uit. Ik ben sowieso groot fan van hun! Makkelijke recepten en altijd smaakvol. Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen