maandag 11 februari 2019

En weer de lucht

Bijna dagelijks maak ik wel een foto van de lucht. En afgelopen zaterdag was het weer spectaculair. Rond 17.30 uur viel het mij plotseling op, alles laten vallen en eerst naar buiten. Ver weg ga ik niet, ik maak de foto's altijd direct bij de achterdeur.Gisteren regende en miezerde het hier de hele dag. En dan heb je een hele andere lucht.Maar ik zeg altijd maar, achter de wolken schijnt de zon. Of op een andere plek. Zoals in Australië. Zeemanzoon stuurde het weerbericht door, elke dag 36/37 graden en 's nachts 28. Prima te doen schrijft hij er ook nog bij.9 opmerkingen:

 1. Zo heel warm hoeft het nu ook niet direct te worden maar ik begin echt wel uit te kijken naar de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook hoor Alet.
   En zeemanzoon stuurde vanmorgen een foto, aan het werk bij 42 graden....in overall en veiligheidshelm!

   Verwijderen
 2. Zaterdag was het echt prachtig, die dreigende luchten. Nu op maandag morgen komt er een zonnetje boven de schutting op en is het helder, heerlijk, voorjaarsachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel heel veel regen gisteren :-(. Als het droog is vind ik het nog wel te doen. Tegenwoordig ben ik ook liefhebber van wat zon vanwege de zonnepanelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook hoor Hans, soms wat minder wind is wel prettig. En toen met de sneeuw vond ik de winter ook prachtig. Maar zon, lente en zomer, daar kan niets tegen op.

   Verwijderen
 4. Je zal hem best wel missen, je zeemanszoon maar het is toch ook wel heel leuk om berichtjes van hem te krijgen uit een ander werelddeel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt Marthy, beide. Het is heel leuk om foto's en appjes te krijgen van wat hij aan het doen is. Elke keer verwonder ik mij weer, hoe het zo snel gegaan kan zijn, dat het nu volwassen mannen zijn met een baan....(en dat dochter studeert en het ook zo goed doet).

   Verwijderen
 5. En hoe anders is het vandaag. Ik heb zin om naar buiten te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen