dinsdag 4 februari 2020

Flow

Vandaag laat ik het kadootje zien dat ik vorige week verstuurde. Hier gaat een verhaal aan vooraf. Een paar dagen voor kerst wilde ik de anderhalve meter Flow's die ik had staan, wegdoen. Ik vroeg bij het gezondheidshuis of ze tijdschriften voor de wachtkamer wilden. Graag was het antwoord. Tijdens het inpakken, haalde ik op gevoel er een aantal uit voor blogvriendinnen. Deze had niet beter gekozen kunnen worden, boeken, papierliefde, plaatjes van borduurwerk, het past zo goed bij haar naar wie ik deze stuurde. En er stond een mooie pagina met vlaggetjes in. En precies dat had ik als kadootje klaar liggen. Dit is trouwens de 2e die ik verstuurde in een kadopakketje, maar van de vorige zijn geen foto's (maar ik heb al gehoord, dat die ook goed gekozen was).7 opmerkingen:

 1. Hahaha, ik denk zo maar dat ik wel weet aan wie je dit stuurde! En ik dacht dat is toch eigenlijk ook wel bijzonder, dat je elkaar ongezien toch goed leert kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben elkaar een paar keer mogen ontmoeten Bertie, en het klikte. En dat vind ik wel heel bijzonder, kennis maken via je blog en dan afspreken, spannend, maar heel leuk.

   Verwijderen
 2. Ik zag het in de instagramstories en vond het helemaal geweldig. (En wat gaaf dat ze nu ook haar eigen " ogenlijn" heeft hè 😉 )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik voel me inderdaad gekend en verwend! Dank je wel lieve Jeanette XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super lief Jeanette. Ik zie aan het icoontje van Ageeth de link met het etui.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms moeten dingen gewoon zo zijn ...
  Wat een mooie teksten.
  Een ontzettend lief en persoonlijk cadeau van jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, dat je een blogvriendin zo verwend. Er ontstaan fijne contacten in de blogwereld.

  BeantwoordenVerwijderen