vrijdag 4 december 2020

Pepenoten

Houden jullie ook zo van pepernoten? Vanaf dat ze in september in de winkel liggen, koop ik ze regelmatig. De laatste jaren kun je ze ook kopen met allerlei smaken. En daar zitten hele lekkere tussen, vind ik/vinden wij. Zoals cappuccino, truffel, karamel, met alle smaken chocolade.... Maar de 'gewone' vind ik ook lekker hoor!!
9 opmerkingen:

 1. Er zitten heerlijke smaken tussen maar ik mis de gewone pepernoten toch het meeste :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb me al vergrepen aan die karamel en zeezout pepernoten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lust alles, maar heb zelf nog niets gekocht. Als ik ze niet zie gaat dat ook best goed, maar nu je er hier zo over vertelt, loopt het water mij in de mond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als we samen thuis zijn eind van de middag drinken we een kopje koffie met een bakje kruidnootjes, het liefst zo lang mogelijk door richting de lente. Met dat doel heb ik vorige week nog 10 kilozakken gekocht. Ik hou niet zo van allerlei smaakjes, maar de truffel mag er wel wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allen de gewone geproefd. Misschien moet ik nog een inhaalslag maken;-(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben ook dol op kruidnoten. Heerlijk! Je foto's doen me watertanden.
  Dit jaar hadden we ook (weer) pepernoten (van die "ouderwetse", die op taaitaai lijken). Daar hebben we ook zo van gesmuld. Helaas waren ze afgelopen week al uitverkocht bij de winkel waar ik ze gehaald had. Volgend jaar weer.
  Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij eten gewone pepernoten, want ik haal ze op de markt en daar is verder geen keus. Die cappuccino hadden me wel lekker geleken.

  BeantwoordenVerwijderen