woensdag 30 december 2020

Van alles wat 32

30 november, het eerste ijs op de sloten - sluisje - winterrogge op de volkstuin - leuke streepjescode op toastjes - mooie post uit Frankrijk - mooie post uit Lelystad - bloesem op 8  december - bij een vriendin in de bijkeuken - mooie post uit Oisterwijk - de postbode is een elastiek verloren - het elastiek van dichtbij, hoe leuk hoe het is gevallen - de kast opgeruimd en andere kopjes erin - logeerkamer ingericht - leuke bestelling - 15 december 16.04 uur - 16.14 uur - ontbijt: banaanpannenkoekjes met fruit en griekse yoghurt - een buurvrouw vroeg een sjaaltje als (snel) kadootje - post - 1e kerstdag 9.03 uur - 2e kerstdag zag ik een witte reiger tijdens het lopen - simpele tafelstyling deze kerst - straatschat


Morgen alweer het laatste bericht van 2020. Het was een bijzonder jaar, met de vele restricties en de weinige mogelijkheden om weg en uit te gaan. En toch vul je dan het jaar ook weer moeiteloos met blogberichten, gelukkig heb ik mijn huis, werk en hobby's om over te vertellen.

6 opmerkingen:

 1. Ook dit bizarre jaar is voorbij gevlogen en nu op naar een goed 2021!!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een vreemd jaar geweest, een jaar dat nog lang zal bijblijven. Op naar het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige plaatjes weer. Ik kan hier altijd zo van genieten. Ook - of misschien wel juist - in dit afgelopen bijzondere jaar. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We zijn, ondanks dat we niet echt veel er op uit konden trekken, toch bloggend dit jaar door gekomen. Op naar dat nieuwe jaar waar ik kan genieten van je foto's en je praatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke verzameling Jeanette. Lekker ontbijt lijkt me dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En 2020 j'ai découvert votre blog et il est magnifique!!!Bravo!!!Continuer comme ça:)

  BeantwoordenVerwijderen