zondag 6 december 2020

Sinterklaas 2020

Ook dit jaar vierde ik weer sinterklaas met de knuselvriendinnen. Bij het lootjes trekken begint de voorpret al. Dat deden we erg laat dit jaar, pas op 12 november. De volgende dag ben ik direct begonnen met denken, en ik was er al snel uit. Altijd komen we bij elkaar met tassen gevuld met van alles wat. Handwerken natuurlijk, iets om uit te delen, groen, iets uit de volkstuin, het kan van alles zijn. Dus toen het 13 november een beetje licht was, snel wat spullen bij elkaar gezet voor een foto. Deze kon 3 december mooi op de tas waar de kadootjes in gingen. En een gedicht was voor het eerst niet zo lastig. Ik gaf P een projectbag, dat leek mij wel toepasselijk voor een knuselvriendin die haakt en breit. Iets lekkers erbij, en klaar ben je. Ik kreeg een 'de waard tent' en een hart met schelpen van Terschelling.
Zaterdag 5 december vierden we het met de kinderen en mijn moeder. Ik gaf vooral 'warmte' dit jaar in de vorm van plaids/dekens.8 opmerkingen:

 1. Wat leuk, zo'n creatieve groep vriendinnen! En ja, dat hart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tas. Ze zijn zeker leuk om te maken en heel erg handig. Het hart wat jij kreeg is ook mooi. Een leuke herinnering aan jullie vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met zorg en aandacht gemaakt allemaal. Dat straalt eraf. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk ziet dat er allemaal uit Jeanette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om het zo te doen met zelfmaakcadeautjes !

  BeantwoordenVerwijderen