maandag 26 juli 2021

Schoorl aan Zee

Naast de camping stond een gebouw, waarvan wij dachten dat het een (verlaten) hotel was. Het was echter een vroegere groepsaccomodatie, ik kon er weinig over vinden. Momenteel wordt het als pop-up surfdorp-beachhouse gebruikt. Of ik foto's kon maken vroeg een vriendin, want haar collega zou erheen in de zomervakantie. Ja hoor, natuurlijk. Terug op de camping zagen we onze eerste happy stone ooit. Daarna pakten we de fiets en gingen richting Schoorl. En kwamen in Schoorl aan Zee terecht, bij Paal 29. Na de koffie besloten we ook maar voor de lunch te blijven. Op heen- en terugweg ben ik vaak afgestapt om mooie huizen te fotograferen, zoals o.a. het mooie rieten dak dat we daar vaker zagen, en een huis helemaal bedekt met keramische tegels. Tijdens de terugweg dronken we koffie en aten we bij Struin in Camperduin.

 
9 opmerkingen:

 1. Wat is het toch mooi aan de Hollandse kust. Ik geniet iedere keer weer van je verhaal en de mooie foto’s.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mieke. Ik vind dat leuk om te horen. En de reacties en 'gesprekken' met jullie maakt bloggen extra leuk vind ik.

   Verwijderen
 2. Fijne foto's die allemaal genieten uitstralen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt genieten Jeanette!
  Dat is een hele mooie happy stone. Die ga je toch wel bewaren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem niet meegenomen Willy, ik heb hem laten liggen, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Ik geniet van mijn foto en het feit dat ik hem zag, onze eerste ooit :-)

   Verwijderen
 4. Prachtige plaatjes weer! Die met al die bloemen is ook zo mooi. Is dat bij iemand in de tuin? Of is het een verkooppunt?

  Een tijdje terug maakte dochterlief happy stones op school en in diezelfde week zagen we er ook eentje tijdens een wandeling. We maakten een foto en lieten de steen liggen. Dochterlief teleurgesteld toen wij de foto lieten zien. We stelden voor dat ze zelf op de fiets de steen ging halen. Dat heeft ze niet gedaan. Later vond ook zij het een leuk idee om meer mensen te laten genieten ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een verkooppunt inderdaad Ilse, maar wel bij een huis, niet op een markt of zo.

   Verwijderen