donderdag 22 juli 2021

Wijk aan Zee en meer

's Woensdags pakten we wederom de auto. Deze keer gingen we iets verder weg, namelijk naar Wijk aan zee. Dat was echt een trip down memory lane. Man heeft 7 jaar in Beverwijk gewoond, en kwam heel vaak in Wijk aan zee, naar het strand, hardlopen in de duinen, enz. Daarna toen we in Hoofddorp woonden, kwamen we er ook nog regelmatig met de kinderen als we in Beverwijk op bezoek waren. Er was best veel hetzelfde, maar ook heel veel niet. Toentertijd was er 1 gelegenheid voor koffie, maar niet echt uitnodigend. Nu waren er meerdere en ze zagen er allemaal mooi en vriendelijk uit. Het zicht op de Hoogovens was ook niks veranderd. Na de koffie wilden we naar de sluizen in IJmuiden, maar de weg over de sluis was afgesloten ivm werkzaamheden. Dus dat lieten we, jammer genoeg voor man, maar zitten. Volgende keer beter. In plaats daarvan gingen we op de terugweg in Schoorl aan. Liepen een leuk rondje door het dorp, en dronken koffie met zicht op het Klimduin. Eenmaal terug op de camping, zagen we een veldje vol tentjes, en bleek dat er een schoolkamp was gearriveerd, hoe leuk is dat, kamperen met je klasgenoten.

7 opmerkingen:

 1. De weg over de sluis is al sinds 2018 dicht. En dat blijft nog wel even zo. Jammer hè. Ik kom uit IJmuiden en woonde ook in Hoofddorp. Omdat ik familie in Wijk aan Zee heb, kom ik daar ook regelmatig. Dus jouw Memory Lane doe ik ook wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk om bekende plekken van vroeger weer te bezoeken. Geweldig zo'n tegeltjes auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben daar in het verleden veel gewandeld, Schoorl heeft een prachtig duingebied. Leuk, hoor, zo herinneringen ophalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om herinneringen op te halen. Te zien wat hetzelfde is of juist niet.
  Gezellige plekken voor een kop koffie zijn altijd fijn!
  Mooi gezicht dat veld vol tentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne plaatjes weer! En leuk om herinneringen op te halen.
  Op vakantie gaat onze oudste ook altijd op zoek naar de leukste koffietentjes. Erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen