woensdag 4 augustus 2021

Callantsoog

Op de (eigenlijk) één na laatste dag van de vakantie, pakken we nogmaals de fiets en gaan naar Callantsoog. Wat een schattig dorp, zo mooi en vriendelijk. En natuurlijk helemaal fijn dat de strandopgang in het dorpscentrum zit. Na een rondje gelopen te hebben, gaan we naar een strandtent voor koffie, en lunch daarna. Op de terugweg stoppen we tijdens het fietsen bij het natuurgebied Zwanenwater. We lopen maar een klein stukje, want we moeten de fietsen inleveren voor 17.00 uur. Eenmaal bij de tent slaat de twijfel toe, wanneer de tent opbreken ivm de weersvoorspellingen. Besloten om toch gewoon zondagmorgen weg te gaan. Dus boodschappen halen in het dorp. En toen waren de berichten ineens zo anders geworden, dat we direct begonnen zijn met inpakken, en om 20.00 uur zat alles in de auto. Nog even eten, en dan op weg naar Zwolle. Op de parkeerplaats op de dijk Enkhuizen-Lelystad nog een pauze gehouden om iets te drinken en te eten, en om half 11 waren we thuis. Wat een fijne vakantie en weer veel moois gezien.


7 opmerkingen:

 1. Nu hopelijk nog lekker lang nagenieten van jullie vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om mee te kijken door andere ogen. Want bijna alles wat jij zag heb ik zelf ook gezien. Het is niet echt mijn omgeving, maar wel in de buurt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar ben ik nou nog nooit geweest, Callantsoog. Slim om in te pakken en naar huis te gaan. Lekker rustig uitpakken en opruimen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was nog een mooie laatste vakantiedag. Fijn dat jullie met droge spullen konden vertrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie Hollandse vakantie!
  Ik bewaar goede herinneringen aan Callantsoog, waar de oma van de beste vriend van onze jongste een stacaravan had. Zij werd mijn vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heerlijk laatste dagje.
  Dat is altijd de kunst van kamperen met de tent hè ... de boel droog inpakken.
  Fijn dat jullie terugkijken op een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke dag, lekker fietsen, lekker eten, lekker naar het strand, lekker gekampeerd.
  Nu genieten van de ongetwijfeld vele foto’s.
  Deze vertellen al veel.

  BeantwoordenVerwijderen