dinsdag 16 november 2021

De Fundatie

Dinsdagmorgen 2 november bedacht ik, dat ik nog maar snel even naar De Fundatie moest gaan. Die ochtend stonden er allerlei nieuwe coronaregels in de krant, als voorloper op de persconferentie van die avond. Je weet maar nooit hoe die regels uitpakken, voor hetzelfde geld gaan de musea weer dicht. De hele zomer was ik er niet geweest, terwijl ik mij dat wel voorgenomen had. Dus het was meer dan anderhalf jaar na mijn laatste bezoek. Het viel een beetje tegen, maar niet helemaal. De werken van hele dunne voile van Joyce Overheul vond ik erg mooi. Hoe kom je op het idee. Overmorgen nog iets wat ik mooi vond.
3 opmerkingen:

 1. Wat bijzonder deze doeken.
  Slim om een bezoekje te brengen als er nieuwe maatregelen op komst zijn ... je weet maar nooit ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie werken. Textiel spreekt me erg aan, dit is iets heel nieuws voor me. Gelukkig was jij zo slim om nog even te gaan. Hopelijk kun je nu weer wat eerder gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed om nog even naar het museum te gaan, want met de coronamaatregelen weet je het maar nooit. Ik vond de tijdslots in musea erg fijn. Dan kwamen er per tijdslot minder mensen tegelijk binnen en kon je alle kunst beter bekijken.
  Knap dat deze kunstenaar met organza 'schildert'. Het zorgt voor een geheel eigen sfeer in haar kunst.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen