maandag 10 januari 2022

Blouse

Na het vorige bericht over oppakken, nu nog eentje. Over het oppakken van naaien. Bij Ilse komen regelmatig berichten voorbij over haar zelfgemaakte kleding. Dat deed mij denken aan een blouse die ik een paar weken geleden afmaakte. Alleen de knopen moesten nog aangenaaid worden, en dat al bijna 5 jaar. Ben er uiteindelijk toch wel blij mee, ik dacht eerst namelijk dat ik hem niet zou gaan dragen, daarom werden de knopen er niet aangezet. Maar in het kader van het gebruiken wat je hebt (voor milieu en door de c-winkelsluiting) toch maar eens aangetrokken en het stond eigenlijk best leuk met dat streepshirt eronder. Dus de knopen mochten eraan. Hier kun je het bericht lezen, waarin ik met de blouse begon.


7 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je de blouse afgemaakt hebt. Erg leuk met dat gestreepte shirt eronder. Hopelijk draag je 'm met veel plezier.
  Leuk om het blogbericht over de start van de blouse ook te lezen. Mooie foto's van een gezellig gedekte tafel en dames die lekker aan het werk zijn ieder met een eigen project. Toen volgde ik je ook al, zag ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je ook even terug keek. Ja, we volgen elkaar al een hele tijd. En de blouse is al meerdere keren gedragen, gisteren nog :-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke blouse! Gelukkig een tijdloos model. :-) En inderdaad een heel leuke combi met het strepen shirt. Het zal je vast veel voldoening geven dat je 'm nu toch hebt afgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je het afgemaakt hebt! Ik vind het een geslaagde combinatie met het gestreepte shirt!

  BeantwoordenVerwijderen